Produkty pro pekařská výroba na zakázku (1438)

cukrářské stroje -  Výrobce z Koreje

cukrářské stroje - Výrobce z Koreje

Naše SYP rýže koláč stroj (pekařské stroje) je vytvořeno tak, že to může produkovat praskání zrna občerstvení / čipu / sušenka / koláče 100% přírodní zrna. V současné době mechanická zařízení jsou vyrobeny, ale není schopen zvládnout vysoký tlak nepřetržitě a vyrábí nonuniform produkty. Jeho částí, jako jsou řetězy a motory jsou opotřebované snadno a způsobuje časté poruchy. Naše "SYP" rýžový koláč stroj opravit tyto nedostatky a využívá hydrauliky produkují jednotné produkty a výrazně zvýšil jeho trvanlivost. Navíc, řada plísní jsou k dispozici v různých velikostech a tvarech tak, aby splňovaly potřeby zákazníků. Malé stroje mohou být vyráběny pro místní obchody a a větší stroje mohou být vyráběny i pro továrny. Pro více informací nás kontaktujte !! Děkuji
Mrazicí stůl "nástěnný", ventilovaný, 3 dveře GN 1/1, 405 litrů - Chladicí stoly pro cukráře

Mrazicí stůl "nástěnný", ventilovaný, 3 dveře GN 1/1, 405 litrů - Chladicí stoly pro cukráře

Verze "murale" s vyvýšeným zadním okrajem. Vybavení: 1 mřížka GN1/1 (530x325mm) na dveře. 4 nastavitelné nohy z nerezové oceli. Možnost instalace na podstavec. Poznámka: Nedoporučujeme vybavení zásuvkových bloků. Vnitřní a vnější provedení z nerezové oceli (potravinářské) AISI 304, monokokový rám. Horní část nezávislá (demontovatelná), z nerezové oceli (potravinářské) AISI 304. Hřebeny a kluzáky z nerezové oceli (proti převrhnutí), umožňující umístění mřížek dle potřeby, vnitřní dno vyražené a rohy a úhly zaoblené (bez drsných míst). Dveře s ergonomickou rukojetí (nevyčnívající) a reverzibilní (viz Kit, TKDXH nebo TKSXH), uzavření zajištěno těsněním "trojitých komor" a magnetickým "na tlak" (snadná výměna, bez nářadí), panty (přední upevnění) s aretací na 100°, uzavření s automatickým návratem, protidveře vybavené topným tělesem. Přední přístup ke kompresorové jednotce, usnadnění inspekce. Reference: TG3B/HA-R2 Značka: Diamond Europe Rozměry v MM (ŠxHxV): 1805 x 700 x 880/900 (+85) Objem (M³): 1,42 Výkon (kW): 0,73 Teplota (T°): -10°-20° Napětí: 230/1N 50HZ Hrubá hmotnost (kg): 221
Fillo těsto - Efez

Fillo těsto - Efez

Fillo Těsto - Ephesuz SKU: 800301 my: 1 lb / 454 gr st: 3 Dny
DAMS TORTILLOVÝ CHLÉB LINKA 10.000 PCA/H / DTPL - 10TP

DAMS TORTILLOVÝ CHLÉB LINKA 10.000 PCA/H / DTPL - 10TP

DAMS TORTILLA CHLEBOVÁ LINKA 10.000 PCA/H / DTPL - 10TP Kapacita: Až 10 000 ks/h Velikost lisu: 1450 mm x 1100 mm Dělící a kulatící stroj: 6 Trouba: 3 patra Mezilehlý kynář: 10 min. Počet a stohování: stohy 4 až 20 kusů. Kapacita lisu: 12 ks/zdvih Ovládání: PLC – dotyková obrazovka Průměr produktu: 18 – 30 cm Přesnost: ±2 (cm) / (gr)
Tříúrovňová kroužková trubková pec s 12 otvory 62 - 248 x 165

Tříúrovňová kroužková trubková pec s 12 otvory 62 - 248 x 165

Gamme LFKR-340 : FOKUS - Počet pater : 3 - Počet dveří : 4 dveře 620 - Externí rozměry (D x Š x V) : 3040 x 2960 x 2300 mm Rozměry komor (D x Š) : 2480 x 1650 mm Plocha pro vaření : 12,30 m² Tepelný výkon : 75 000 Kcal/h 87 kW 300 000 Btu/h Elektrický výkon : 1,5 kW Hmotnost : 5000 kg Maximální teplota vaření: 300°C Topení: trubky s párou průměr 27 mm s příčnou trubkou průměr 27 mm, kovová konstrukce s cylindrickým ohništěm z žáruvzdorné oceli AISI 309S (bez zděných částí) Ovládací panel DIGITAL s 99 programy, umístitelný vlevo nebo vpravo během instalace Vnější obložení: nerezová ocel Vařicí desky: směs štěrku a žáruvzdorného cementu s kovovým vyztužením Pára: vybaveno nezávislými parními zařízeními umístěnými pod komorami a odvodními kanály páry Dveře: dveře s křídlovým otvíráním *** Fotografie je pouze orientační, prosím, odkazujte se na technický list modelu ***
Spirálové mixéry Abc Machines 100 litrů těsta 250 kg - Pekárna Cukrárna

Spirálové mixéry Abc Machines 100 litrů těsta 250 kg - Pekárna Cukrárna

Rám: lakovaná ocel v metalické šedé Ral 9007 nebo Ral 1013 krémové. Stroj umístěný na kolech s malými stabilizačními nožičkami. (IRIS 30 a 40 umístěné na kolech s brzdou). Standardní motory: pro směsi s minimálně 55% hydratace. Převod: dvojité odbočení. Ovládací panel: elektromekanický s 2 časovači s digitálním displejem. Inverze otáčení nádoby v 1. rychlosti s výjimkou modelů 30 a 40. Volič vyloučení 2. rychlosti. Tlačítko pro ruční otáčení nádoby. Napětí: 400 Volt/50hz/3Ph. Ochrana nádoby: s mřížkou z nerezové oceli nebo s plastovým krytem. Řezací tyč: obdélníková. 2 rychlosti spirály a nádoby.
DÁVKOVAČ TĚST NA PEČIVO A DEZERTY - Automaticky dávkuje měkké nebo poloměkké těsto rychle a pohodlně.

DÁVKOVAČ TĚST NA PEČIVO A DEZERTY - Automaticky dávkuje měkké nebo poloměkké těsto rychle a pohodlně.

LA MEZCLA PUEDE LLEVAR PARTÍCULAS SÓLIDAS INCORPORADAS como pepitas de chocolate, frutos secos, fruta confitada, etc. •Para medianas y grandes producciones según el grado de automatización del obrador. •La dosificación volumétrica del producto es exacta y garantiza la misma dosis en todas las boquillas. •El control de la dosificación se gestiona a través de un sistema de motor servo. •A través de la pantalla táctil el usuario puede controlar la cantidad de dosis así como las velocidades tanto de carga como de descarga de producto. •Se pueden configurar a medida diferentes elementos de la dosificadora: número de boquillas, ancho de bandeja, depósito calefactado, cinta transportadora, para adaptarse a las características del producto a dosificar. PARA HACER magdalenas, muffins, tortas, mantecadas, bizcochos, ponquesitos, queques, brownies, plum-cake, sobaos, panqué, bizcocho mármol, cremas, yogur, tartas, salsas, sopa, flanes, brandadas, mousse, pasta de croquetas...SU PRODUCTO.
Kyselina a pasivace

Kyselina a pasivace

Služba pro odstraňování oxidační vrstvy a pasivaci svařovaných komponentů z nerezové oceli.
MAGIC MB2-S

MAGIC MB2-S

MAGIC MB2S je jediný stroj na zdobení s 2 zásobníky, který může být vybaven 3D technologií. Je standardně vybaven: 01 hlavou na tvrdé a měkké těsto 01 hlavou na tekuté těsto Automatické nastavení výšky pásu v receptu Zařízení na řezání s několika pravidly s 9 výstupy 02 zařízení pro rotační trysky s pravidlem dávkování 9 výstupů a hladkými a vroubkovanými tryskami. 02 sady trysek z bronzu umožňující výrobu sušenek s motivem Významná sada pravidel s různým počtem výstupů umožňující výrobu produktů jako jsou tartaletky (spodní část tartaletky + nanášení náplně), dvoubarevné sušenky, ... možnost zpracovávat stejný produkt na obou hlavách, čímž se zdvojnásobí výrobní kapacita zdobičky MAGIC MB2S Barevný dotykový displej 15 x 9 cm Stroj může být připojen k internetu pro aktualizaci nových produktů a rychlou diagnostiku v případě servisu Napájení 380 V 2,6 kW Délka: 130 cm Hloubka: 100 cm Výška: 152 cm Hmotnost: 550 kg
stroj na tvarování těsta - tvarovací stroj

stroj na tvarování těsta - tvarovací stroj

S pomocí 2 nebo 4 polyamidových válců tvaruje těsto do podoby pita chleba s pomocí polštářů v požadované délce a tloušťce. Nastavení válců lze plynule měnit v rozmezí 0-30 mm. Na válcích je umístěn pružinový mechanismus pro seškrabávání, který zabraňuje přilepení těsta. Díky nastavitelné skupině válců lze těsto tvarovat do délky 420 mm. Skládací řetěz a jeho části jsou vyrobeny z nerezové oceli. Má kapacitu tvarování těsta 2500 kusů za hodinu a schopnost zpracovávat těsto o hmotnosti 100-1200 g.
Kulatá forma na chléb - 12 otvorů - 92x43 mm

Kulatá forma na chléb - 12 otvorů - 92x43 mm

Fibermaé je naše řada forem vyrobených z perforované skleněné tkaniny a silikonového nepřilnavého povlaku. Perforovaná skleněná tkanina podporuje cirkulaci horkého vzduchu a zajišťuje rovnoměrné pečení. Fibermaé je ideální pro pečení housek, burgerů, buchet, hot dogů nebo ciabatt... Získáte krásnou křupavou a zlatavou kůrku! Formát: Individuální Velikost: 400x600mm
Stolní dělič těsta - Dělící stroje na těsto

Stolní dělič těsta - Dělící stroje na těsto

Profesionální tvarovač umožňuje formovat malé housky, bagety, dlouhé chleby, krátké chleby a velké chleby. S tvarovačem na chleba můžete vyrábět chleby od 100 gramů do 3 kilogramů. Je to nezbytný stroj pro pekaře. S tvarovačem na chleba můžete pracovat bezpečně díky jeho ochrannému systému. Nakládání těsta na chleba se provádí ručně do stroje na tvarování chleba. Laminace těsta na chleba probíhá mezi dvěma plochými ocelovými válci. Profesionální tvarovač provádí předprotažení těsta mezi otočným kobercem z čisté vlny a zátěžovým kobercem. Poté se protažení těsta provádí mezi dvěma otočnými koberci z čisté vlny, které se otáčejí opačným směrem. Tvarovač na chleba je vybaven přesným nastavením pro laminaci a protažení těsta na chleba s nastavovacími šrouby. kapacita / h: 2 000 dlouhých baget tvarování: od 100 g do 3 kg těsta na chleba dimenzování: D 1020 x Š 730 x V 710 mm výkon motoru: 0,55 kW
Kulaté Formy na Dorty

Kulaté Formy na Dorty

S hladkým a zaobleným okrajem: Stabilní design v lesklé modré 0,70 mm Lesklá modrá s Proficoat 100 nebo Proficoat 300 nebo Hliník 1,2 mm. Kulaté tvary jsou vhodné pro: Ovocné a sýrové dorty Vídeňské koláče s listovým těstem Dortové podnosy "Classic" Pizzové talíře Máte speciální požadavky? Vyrábíme pro vás různé velikosti. Také z hliníkového ocelového plechu. Stačí se nás zeptat. Kontaktujte nás
Linka na Toppingy na Pizzu

Linka na Toppingy na Pizzu

Zlepšete výrobu, zvyšte výnos, snižte odpad, dosáhněte vyššího ROI Naše univerzální zařízení na pokrývání pizzy automatizuje vaše potřeby zpracování pizzy od nanášení omáčky po krájení a aplikaci pokrývek na jedné nebo více linkách. Zařízení je konfigurováno tak, aby vyhovovalo vašim specifickým aplikacím a výrobním rychlostem, je snadno použitelné a navrženo pro rychlou a důkladnou sanitaci. Zařízení Grote může být přizpůsobeno tak, aby splnilo vaše jedinečné potřeby výroby a zpracování pizzy. Náš výjimečný servisní tým poskytuje cenné školení, podporu a klid na duši.
Hadice se Dvěma Sponami - Pekárenská Technika a Příslušenství

Hadice se Dvěma Sponami - Pekárenská Technika a Příslušenství

Množství Č. výrobku Podrobnosti Rozměry v cm BG200060 s dvěma svorkami na hadice / with two hose clamps 600 BG200061 spirálová hadice / spiral hose 600 BG210060 se všemi připojeními / with all connections 600 BG210061 vodní připojení, 2 svorky / water connection, 2 clamps 600
VYBAVENÍ PRO CUKRÁŘSKÝ PRŮMYSL - SURА CKБ Spirálový Dopravník (bubnový typ)

VYBAVENÍ PRO CUKRÁŘSKÝ PRŮMYSL - SURА CKБ Spirálový Dopravník (bubnový typ)

Chlazení cukrářských a pekařských výrobků před balením je jedním z nejdelších (až 5 hodin nebo více) procesů ve výrobě. Dopravní pás o délce více než 300 m je nezbytný pro přepravu výrobků během této doby. Sura CKD spirálový dopravník je nejlepší volbou pro dopravní systém pro dlouhé chlazení výrobků. Díky spirálové geometrii uspořádání pásu v prostoru je možné zajistit velkou délku pásu v minimálním objemu, což podstatně šetří výrobní prostor. Kromě toho je výrobek na spirálovém dopravním pásu přepravován co nejšetrněji, aniž by se valil z jedné vrstvy na druhou, jako v mnohovrstvých systémech.
Elektrické trouby - Elektrické trouby - statické s cirkulací

Elektrické trouby - Elektrické trouby - statické s cirkulací

Elektrická trouba s možností cirkulace se používá v veřejných stravovacích zařízeních k pečení dortů, pečení masa, sušení, konzervaci atd. Elektrická trouba je vyrobena z potravinářské nerezové oceli. Elektrické trouby PCE-930 SC, PCE-920 SCP s podstavcem a PCE-910 SCP s podstavcem se skládají z jednotlivých trub umístěných přímo nad sebou v počtu odpovídajícím danému typu. Vnitřní prostor trouby z nerezové oceli má rozměry 600x740x360 mm. Rozměry odpovídají použití standardního nádobí (GN 2/1-65 pekáč, GN 2/1-20 plech na pečení). Dveře trouby jsou plné. Každá trouba je speciálně vybavena hlavním vypínačem, pracovním termostatem a kontrolními světly se dvěma topnými tělesy a jedním ventilátorem. Vnější skříň je vyrobena z nerezové oceli. Spodní část zařízení je uzavřena krycí deskou. Topné těleso je odkryté. Trouba je vybavena nastavitelnými nohami pro vyrovnání na nerovných podlahách.
Zařízení na pečení tuku Řada 2000A - Pečení tuku s automatickým otáčením

Zařízení na pečení tuku Řada 2000A - Pečení tuku s automatickým otáčením

S linií 2000A a Vario je plně automatické pečení možné díky programovatelným pečícím procesům a automatickému otáčení. Víko s objemovou párou zůstává až do prvního otočení zavřené, což zajišťuje větší objem pečiva při stejné hmotnosti. Pečící proces se automaticky ukončuje vyjetím otočného koše. To zajišťuje kvalitu vašich produktů, i když se něco pokazí. Linie 2000A disponuje inteligentním Riehle topným systémem s: - digitálním řízením pro stálou teplotu tuku - cyklickým ohřevem k prevenci spálení tuku na topných spirálách a delší životnosti tuku - topnými spirálami v tuku pro maximální úsporu energie a nejrychlejší reakci na teplotní výkyvy. Linie 2000A může být doplněna o některé speciální vybavení. To zahrnuje integrovaný uzavřený kynárenský prostor nebo odtokový filtr s nádrží a čerpadlem pro komplexní péči o tuk a delší provozní doby.
NOVA ŘADA KONVEKČNÍCH TROUB - KONVEKČNÍ TROUBA

NOVA ŘADA KONVEKČNÍCH TROUB - KONVEKČNÍ TROUBA

4-7-10 PLECH NOVA ŘADA KONVEKČNÍ TROUBA NA PEČENÍ PEČIVA
Dopravník na Těsto Potravinářský Průmysl

Dopravník na Těsto Potravinářský Průmysl

Pásový dopravník s bubnovým motorem. Šikmý dopravník pro těstovinové výrobky s odstraňovacím zařízením na konci pásu.
EVACHEF SPIRÁLNÍ MIXÉR S PEVNOU MÍSOU - SPIRÁLNÍ MÍCHAČ TĚSTA S PEVNOU MÍSOU

EVACHEF SPIRÁLNÍ MIXÉR S PEVNOU MÍSOU - SPIRÁLNÍ MÍCHAČ TĚSTA S PEVNOU MÍSOU

Produkt je vyráběn podle mezinárodních standardů a předpisů strojírenského průmyslu. Inovativní technologie s vysokou úrovní inženýrského designu byla na tomto produktu dokončena. Toto je laboratorní typ mixéru, nazývaný jako stolní mixér. Pro další informace a cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat.
Dělítko pro fermentované těsto TXA-AUT-ROLL

Dělítko pro fermentované těsto TXA-AUT-ROLL

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. TXA-AUT-ROLL má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-60% extra délky. Proces podélného řezu, oddělení kusů pomocí pásů, sekce guillotine..., (příčný řez) a nakládání produktu do desky nebo tácku (plochého nebo vlnitého) se provádí automaticky. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech jejích tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Systémy, Zařízení a Stroje pro Pekárenskou Technologii - Výtah

Systémy, Zařízení a Stroje pro Pekárenskou Technologii - Výtah

{"ELEVATOR K Vorgärschrank":{"Verschiedene Zusatzausstattungen möglich":"Různé doplňkové vybavení možné","Ausführung":["Gärzeit 5 min při max. 3000 ks/h a 4 řadovém vstupu","Rám, kryt a systémové části jsou z nerezové oceli","Povrchově upravený řetěz pro zavěšení","Sušicí zóna pro zavěšení","Dezinfekce pro zavěšení","Jednostranné vykládání volitelné vlevo nebo vpravo, regulovatelný bubnový motor","Zavěšení kontinuální, plast s filcovým vložkou","Regulovatelný hlavní pohon","Synchronní pohon k hlavnímu stroji možný","Velmi robustní provedení"]},"ELEVATOR B Vorgärschrank":{"Ausführung":["Gärzeit 10 min při 6000 ks/h a 6 řadovém vstupu","Rám, kryt a systémové části jsou z nerezové oceli","Sušicí zóna pro zavěšení","Dezinfekce pro zavěšení","Oboustranné vykládání přepínatelné vlevo nebo vpravo, regulovatelné bubnové motory","Zavěšení kontinuální nebo s dělením","Pevný pohon přes kardanský hřídel k hlavnímu stroji možný","Synchronní pohon k hlavnímu stroji možný","Regulovatelný hlavní pohon","Robustní provedení"],"Verschiedene Zusatzausstattungen sind möglich":"Různé doplňkové vybavení jsou možné"}}
Pistole na Sušenky a Pečivo s 20 Disky od Gefu - Stroj na Těstoviny a Sušenky

Pistole na Sušenky a Pečivo s 20 Disky od Gefu - Stroj na Těstoviny a Sušenky

Pistole na sušenky a pečivo 20 disků a 4 trysky od Gefu. Tato pistole vám nabízí mnoho možností a potěšení při pečení přímo na plechu v troubě. S 20 perforovanými hliníkovými disky různých vzorů a 4 plastovými ABS tryskami můžete rychle připravit sušenky, koblihy nebo jednoduše ozdobit vaše dorty. Jednoduchá na použití, vyberete si trysku podle požadovaného tvaru sušenky. Naplníte lis těstem, stisknete píst a získáte sušenky s dokonalými tvary. Díky nastavitelným množstvím pistole můžete upravit požadované porce podle požadovaného výsledku a tím se vyhnout plýtvání. REF:GATUPP20 ZÁRUKA:60 MĚSÍCŮ Hlavní materiál:nerezová ocel Další materiál:plast Barva:nerezová ocel Délka:22 cm Průměr:6 cm Průměr trysky:5 cm Čistá hmotnost:0,260 g
Stolní Kráječ Chleba - Kráječ Chleba

Stolní Kráječ Chleba - Kráječ Chleba

Stolní kráječ chleba s libovolnou tloušťkou krájení
FORMY A POKLIVKY NA CHLEB - Návrh a výroba bateriových forem na chléb

FORMY A POKLIVKY NA CHLEB - Návrh a výroba bateriových forem na chléb

• Formy, plechy a víka na pečení. • Lisované formy, skládací formy a další povrchové úpravy nebo nátěry.
Vafle z špaldy

Vafle z špaldy

Bio špaldová vafle s příchutí vanilky.
Elektrické Plošinové Trouby

Elektrické Plošinové Trouby

Tyto pece jsou ideální pro malé pekárny, ale také velmi dobře fungují ve větších pekárnách jako druhá pec pro pečení menších produktů, jako jsou baklava, pizza, koláče, pečivo, dorty, piškoty a všechny ostatní typy těsta s kvasnicemi. Ovládací panel je vyroben jako dotykový nebo manuální typ. Na každé peci lze použít až 5 pater a je zde zařízení, které zajišťuje vlhké prostředí pro fermentované produkty na spodní straně pece. K dispozici je také stůl z nerezové oceli. Počet plechů pro každé patro lze vidět na stránce technických specifikací. Každé patro lze ovládat individuálně v rozmezí 0-300 °C a teplo stropu a základny je řízeno odděleně. Je vyráběna pouze jako elektrická. Udržování tepla kamenných základů je na maximální úrovni. Produkty lze jasně pozorovat skrze skleněné dveře a silné osvětlení. Možnost manuálního a dotykového ovládacího panelu / Fermentace nebo nerezový stůl pro spodní část pece.
ROTOR - Rotující racková trouba

ROTOR - Rotující racková trouba

Rotující racková pec je konvekční pec s nucenou cirkulací vzduchu. Rotor je zadní pec, která snižuje celkové rozměry, hořák a výměník tepla jsou umístěny na zadní straně. Její univerzální povaha ji činí vhodnou pro výrobu několika typů chlebových a pekařských výrobků, jak malých, tak středních. Vyvážený přítok horkého vzduchu, kombinovaný s rotací racku a řízeným vstupem páry, zajišťuje rovnoměrné pečení, což zvyšuje kynutí a vůni výrobku. Její dokonalé stabilní pečení umožňuje získat objemný a měkký chléb jakékoli velikosti. Vyrobena z nerezové oceli, s modulárním konstrukčním systémem, který zkracuje dobu instalace a nabízí zvýšenou ochranu a dlouhou životnost proti strukturální tepelné expanze, která nastává během provozu. Rotor může pracovat s plynovými nebo naftovými hořáky nebo s elektrickou energií.
Odnímatelný hnětač těsta - BSK spirálový hnětač

Odnímatelný hnětač těsta - BSK spirálový hnětač

Šroubové hnětací stroje jsou běžně preferovány pekárnami a cukrárnami, aby se zkrátila obvyklá doba hnětení. Také se dosahuje homogenní směsi těsta, což zvyšuje objem chleba. Stroj může pracovat v manuálním a automatickém cyklu s dvěma programovatelnými časovači. Mísa, šroubový rameno a tyč jsou vyrobeny z nerezové oceli. Mísa může být otáčena v opačném směru. Stroj pracuje tiše díky řemenovým převodům hlavního pohonu. Je to mobilní stroj a kola mají zámkový systém. Volitelně může být přidána jednotka pro měření teploty, která umožňuje uživateli odstranit mísu. Mísa je k tělu mixéru připevněna zámkovým systémem. Mimochodem, standardizace hnětení je vždy zajištěna. Další specifikace mixéru s odnímatelnou mísou jsou následující: nerezová mísa, nůž a šroubový hák, automatické a manuální ovládání, ticho v mechanickém systému a přenosu energie, mechanický systém a bezpečnostní systém podle CE standardů.